DAMEKLÆRHERREKLÆRSKOBARNDESIGNOUTDOOR
1600,00kr

Oversikt

Solide damestøvler til utendørsbruk i robust lær med naturlig myk følelse. Føttene holdes lune og varme på grunn av ullfôr. Omfatter vanntett GORE-TEX®-fôr for å sikre føtter som er 100 % tørre, hele dagen. Ullfôr-innlegg som enkelt kan tas ut. Laget for lang varighet med robust yttersåle av PU.

Ecco Hill

Lignende produkter

Picture of Henri Lloyd Hill
Seilersko fra Henri Lloyd. Utside i skinn med snøring på framsiden. Innside i skinn. Yttersåle i gummi.
1099,00kr
Picture of Rockport Ledge Hill Boot Tan
Rockport
839,30kr
1199,00kr
Picture of Rockport Ledge Hill Boot Rocksand
Rockport
839,30kr
1199,00kr
Picture of Rockport LEDGE HILL Snøresko brun
Rockport LEDGE HILL Snøresko brun på Zalando.no | Salg Gratis frakt ved bestilling fra zalando.no
479,00kr
1095,00kr
Picture of Lumberjack NOTTING HILL Støvler sort
Lumberjack NOTTING HILL Støvler sort på Zalando.no | Salg Gratis frakt ved bestilling fra zalando.no
699,00kr
999,00kr

ECCO Støvler til menn

Picture of Ecco Enrico
Eksklusiv fritidssko i tekstil med diskrete, men stilige detaljer og ECCO-teknologi. Myk, komfortabel overdel laget av en kombinasjon av tekstil og lær. Lett innsprøytet PU-såle gir skoen ytterligere fleksibilitet. Fôret er laget av førsteklasses tekstiler, som gir økt pusteevne og fuktighetsabsorpsjon. Lissene gir brukeren mulighet til å tilpasse skoen etter eget ønske.
660,00kr
Picture of Ecco  Edinburgh
Moderne, formell lærsåle med enkle, rene linjer for sømløs design. Snøremodell som gir individuell komfort og egen tilpasning etter ønske. Den lette sålen er fleksibel og gir samtidig en slank profil for en moderne look. Fotseng i kvalitetslær med ECCO Comfort Fibre System som er fastlimt for stabilitet og optimalt klima i skoen. Komfortgelenk-teknologien er utarbeidet for å maksimalisere fleksibiliteten og gi god støtte.
1100,00kr
Picture of Ecco Dublin
Elegant snøresko til alle anledninger. Overdeler i gjennomfarget lær laget for å skape et pent utseende kombinert med praktiske funksjoner for komfort. Den fleksible sålen er lett, konstruert for å gi ekstra støtdemping for større slitestyrke på alle underlag. Fôring, delvis i skinn, skaper en kjølig innside for sunne føtter. Lærdekket såle med ECCO Comfort Fibre-system lar luften sirkulere.
1300,00kr
Picture of Ecco Remote
Klassisk, komfortabel sko med snøring. Overdelen består av oljet skinn og er et godt valg til hverdagsbruk. Fuktabsorberende fôring og fleksibel såle gir ekstra komfort når du går. 100 % vanntett GORE-TEX ®-membran holder føttene tørre. Skinnfôringen er uttakbar og kan erstattes for å gi ekstra bredde.
1400,00kr
Picture of Ecco Snowride
Høye snøsko med borrelås. Gelenk uten metall gir struktur uten overflødig stivhet. Lett, fleksibel yttersåle for godt grep på snø og is. Filtinnlegg gir varme og demping under føttene. Varmt tekstilfôr med GORE-TEX® for vanntett ytelse.
799,00kr

Støvler til menn fra Boozt

Picture of Ecco Reyes
Klassisk pumps med høye hæler som bygger på en enkel, tidløs design. Elegant stil betyr at denne skoen kan brukes både i formelle og uformelle sammenhenger. Gelenk i metall forsterker pumpsens stabilitet og struktur og gjør den lett å bruke. Med en 75 mm høy lærtrukket hæl for å sikre en sømløs design. Fleksibel sklisikker såle garanterer komfortabel daglig bruk.
720,00kr
Picture of Ecco Alona
Støvler med snøring som både er pålitelige og smidige takket være overdelens enestående skinn og nubuck. Mykt interiør med tekstilfôr som gir føttene dine en stabil plattformen og ypperlige komfort. Avtakbar innersåle trukket med lær med innebygget ECCO Comfort Fibre System som holder føttene friske hele dagen. To-komponent PU/TPU-såle er direkteinnsprøytet som gjør den robust men fleksibel. Delikate fargesammensetninger og en klassisk form gjør denne støvelen til det naturlige valget for den stilbevisste kunden.
780,00kr
Picture of Ecco Parnu
Innovativ design ved ankelen. Enkel og elegant seksjonsbasert konstruksjon i rikt lær. Yttersåle i semsket skinn fremhever det visuelle uttrykket ytterligere. 95mm hær for ekstra høyde, med gummisåleinnlegg for godt grep. Fremfot-platå og metallskaft hjelper å støtte foten i en behagelig, stabil posisjon.
960,00kr
Picture of Ecco Dacono
Eksklusive støvler i luksuriøst kalveskinn. Kjempemykt skinn som gir en utsøkt overflate, førsteklasses komfort og en edel look. Skinnfôret for å gi optimal komfort og bevare støvelens følelse av kvalitet. Metallgelenk sikrer stabilitet og en sikker, fotnær passform. Sementert, utsøkt lærsåle gir ekstra støtte for bruk hele dagen.
1170,00kr
Picture of Ecco Dublin
Allsidig snøresko som kan brukes til det meste, fra uformell til mer pyntet. Gjennomfarget skinnoverdeler som er myke og fleksible til heldagsbruk. Fôring laget delvis i skinn for maksimum komfort. Luftsirkulasjonen kommer fra ECCO Comfort Fibre-systemet som holder føttene friske og avkjølte. Solid, lett og smidig såle med ekstra støtdemping for enkel bevegelse.
1300,00kr